Singelolycka på Skogshöjden – två till sjukhus

Räddningstjänsten larmades under natten till en singelolycka på Lärketorpsvägen i närheten av Näl. Enligt dess inre befäl råder det mycket halt väglag på platsen, och två personer har förts till sjukhus för vård.

ANNONS
|

Det var runt klockan 01.15, natten mot nyårsdagen, som räddningstjänsten först larmades om olyckan. Enligt Johan Ytterberg, inre befäl, ligger halka bakom larmet.

– Vi har precis kommit dit och alla är ute ur fordonet. Det är oerhört halt ute på vägarna, säger Ytterberg klockan 01.30.

Enligt SOS Alarm har två personer blivit avförda med ambulans för vård.

Räddningstjänsten kunde avsluta sin insats på platsen runt klockan 01.40, och polisen har ingen brottsmisstanke i samband med olyckan.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS