Smitningsolycka på Stallbacka

Under natten mot lördag skedde en trafikolycka på Stallbacka i Trollhättan. En personbil ska då ha kört in i ett räcke i ett försök att väja för en annan bil.

ANNONS
|

Vid 02.30 på lördagsmorgonen kom larmet om en trafikolycka på södra Stallbacka. En person tillkallade då polis efter att ha tvingats väja för en medtrafikant, uppger polisens presstalesperson.

Personen hade då mötts av en svart BMW som körde okontrollerat, och tvingades väja för att undvika en krock. Istället körde föraren då in i ett räcke, medan BMW:n snabbt smet från platsen.

Bilen fick svåra skador på bland annat fronten, fälgar och stötfångaren efter olyckan, men räddningstjänst eller ambulans behövde inte kallas till platsen.

Larmaren hann inte ta registreringsnumret på den smitande bilen, så ägaren har inte gått att identifiera.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS