Spikmatta fick stopp på verktygstjuvar

Natten till måndag hade ett byggvaruhus i Trollhättan inbrott där elverktyg stals. Polisen följde efter en misstänkt bil och i Göteborgsområdet blev det stopp med hjälp av en spikmatta.

ANNONS
|

Det var efter midnatt som larmet kom in till ett vaktbolag om ett inbrott hos Lindvedens byggvaruhus i Trollhättan. De larmade sedan polis.

– De hade stulit elverktyg. När en patrull kom till platsen fick de syn på en bil som de blev intresserade av och följde efter den. Vi fick sedan hjälp av polisen i Göteborg och i Angered blev det stopp med hjälp av en spikmatta, säger Stefan Lång, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

I bilen fanns stöldgodset. Det är dock ännu oklart hur mycket som tjuvarna fick med sig.

De två personerna i bilen, som är från Göteborgstrakten, greps och sitter nu anhållna misstänkta för stöld.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS