Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Carlsson Karin A (BHN)
Bild: Carlsson Karin A (BHN)

Stökig lördagsnatt i Trollhättan

Polisen hade fullt upp med alkoholrelaterade incidenter i Trollhättan under lördagen. Flera personer fick åka med till fyllecell och en person fick höras på Näl efter en misstänkt misshandel med kniv.

Redan halv sju på lördagskvällen togs den första personen för fylleri. Elva timmar senare togs den sista. Sammanlagt fyra personer fick spendera tid på polisstation på grund av för hög berusningsgrad.

Strax före 01.00 ska en man i 20-årsåldern ha misshandlats på Kungsgatan.

– Han fick föras till sjukhus med en lindrig huvudskada. Han hördes på sjukhuset av polis och har uppgett att han skadades med en kniv, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

Ingen har gripits och polisen har ingen misstänkt för misshandeln.

"Stökig natt i hela regionen"

Vid midnatt togs en person för rattfylleri på Karlstorpsvägen och strax efter 02.00 larmades polisen om en misshandel på Lantmannavägen i Kronogården. Där ska en man och en kvinna ha bråkat i en lägenhet och till slut anmält varandra för misshandel.

– Det har varit en ganska stökig natt i hela regionen. Nu har det varit ett par månader av tomma plånböcker och när den nu fylls på i februari med några hundralappar ska de göras av med på krogen. Det blir klart märkbart, säger Stefan Gustafsson.