Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Johan Nilsson/TT
Bild: Johan Nilsson/TT

Stökig natt med misshandel och bilbrand

En flicka i tonåren fick köras till sjukhus efter ett av flera bråk i Trollhättan i natt, där också en bil brann på Sädesbingen.

Vid tvåtiden på natten mot lördag började en bil på en parkering på Sädesbingen börja brinna. Räddningstjänst och polis var på plats. En anmälan om skadegörelse genom brand gjordes, men det finns ingen misstänkt.

Ungefär en halvtimme senare, vid kvart i tretiden, uppstod bråk utanför Oden mellan flera personer. En flicka i 17-årsåldern gick emellan de bråkande för att få stopp på slagsmålet får själv en smäll. Hon körs av polisen till Näl för kontroll. En anmälan om misshandel görs.

Strax efter tre är det dags igen. Då uppstår bråk utanför en krog i centrum. Någon ska ha börjat börjat blöda näsblod, men det är oklart om personen behövde söka vård. Misshandeln anmäls, men ingen har gripits.

Vid tjugo i sex på morgonen kommer ännu ett larm. Två kvinnor slåss i en bostad på Kronogården. Det slutar med att en av dem tas med för berusning och att en anmälan om misshandel görs.