Störde tjuvar vid pågående stöld – blev misshandlad

En man blev misshandlad på Kungsgatan i Trollhättan när han ertappade två personer som försökte stjäla saker ur ett släp. Polisen vill få in eventuella iakttagelser från allmänheten.
– Vi ser allvarligt på händelsen, säger Gittan Petersson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

ANNONS
|

Det var vid klockan 01.40 natten till torsdag som en man såg två personer snokandes i ett släp som stod på Kungsgatan i Trollhättan.

– Han uppfattade det som att personerna höll på att stjäla det som fanns i släpet, säger Gittan Petersson.

När mannen konfronterade de två personerna blev han misshandlad.

– Han blev omkullknuffad och sparkad på flera gånger när han låg ner.

Enligt den misshandlade mannen ska personerna sedan ha sprungit från platsen och han ska ha hört en bil starta.

– Ambulansen undersökte honom på plats, men han behövde inte följa med till sjukhuset.

Polisen rubricerar händelserna som misshandel och försök till stöld. De har ingen misstänkt för brotten i nuläget och har vaga signalement att gå på.

ANNONS

– Händelsen är allvarlig, även om mannen inte skadades allvarligt. Vi är tacksamma för om folk som sett eller hört något hör av sig till polisen på telefonnummer 114 14, säger Gittan Petersson.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS