Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Skyltfönstertävling. Anneli Banks framför sitt vinnande skyltfönster.

Stans snyggaste skyltfönster

Petronellas Boutique står som segrare i årets skyltfönstertävling. I tuff konkurrens och med bidrag från 21 andra skyltfönster kammade de hem vinsten.

– Vi är innerligt glada för vinsten. Det är verkligen jättekul, säger Anneli Banks, butikschef och ägare av Petronellas Boutique.

Anneli Banks berättar att det till skillnad från andra år gick ovanligt fort att fixa årets dekorationer. Dessutom har årets variant väckt många positiva reaktioner.

Kul med uppskattning

– Vi hade en ganska tydlig bild av hur vi ville ha det i skyltfönstret i år. Det är kul att det blev så uppskattat och att många säger att de gillar det och ger oss många komplimanger, säger Anneli och fortsätter:

– Det är även många män som ger skyltfönstret komplimanger. Det är kul och jag tror det kan bero på blandningen mellan rött och rosa.

Läs också: Rösta på snyggast skyltfönster

Olika teman

Butiken har varje vinter olika teman, vissa år mer utstående än andra. Men i år blev det klassiska inslag från julen med rött i kombination av rosa, gran och julklappar.

– Innan har vi haft mer svart och tyll, vilket skapat en nyårskänsla. Men i år kände vi för att ha lite mer traditionellt.