Stopp på Stallbackabron efter olycka

Det var vid tiotiden som en olycka inträffade på Stallbackabron i Trollhättan, med kraftig köbildning som följd. Vid 11-tiden flöt tarfiken på som vanligt igen.

ANNONS
|

– Vad jag kan utläsa så är det en lastbil som tappat ett hjul och en personbil som kört in i det. Men då vi inte varit på plats än så är det svårt att säga med säkerhet vad som hänt, säger Rickard Lejon, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

Polisen är på plats vid olyckan och släpper på trafiken i båda riktningar. Men framkomligheten ska fortfarande vara kraftigt begränsad.

– Jag fick stå stilla i tio minuter men de släpper på trafiken till och från nu. Så de som kom tidigare än mig har nog fått stå stilla betydligt längre, säger TTELA:s fotograf, Andreas Olsson, som befinner sig på platsen.

ANNONS

– Olyckan har skett i höjd med Överby, en lastbil med betongfundament till något bygge som står still i södergående körfält, säger Andreas Olsson.

Vid elvatiden kunde polisen rapportera att trafiken återigen kunde flyta på som vanligt.

– Det verkar som att de fått på ett nytt däck, då de kunnat tömma platsen så snabbt. Om de inte gjort det hade det behövts en tungbärgare för att då undan lastbilen, säger Tobias Land, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS