Strömavbrott – trafikljus utan stoppsignal

Trafikljusen i höjd med Lasarettsvägen slocknade under lördagen på grund av ett strömavbrott. Även bostäder och butiker stod utan ström i området.

ANNONS
|

Både trafikljus, bostäder och butiker stod under lördagseftermiddagen och -kvällen utan ström i området kring rondellen vid Lasarettsvägen i Trollhättan.

Enligt uppgifter till TTELA ska bland annat bensinmacken Circle K och Sibylla ha påverkats av strömavbrottet.

Enligt Trollhättan Energi rörde det sig om en driftstörning i elnätet kring Karlstorpsvägen/Lasarettsvägen. Störningen orsakades av en trasig transformator.

Trollhättan Energi kopplade under lördagen om i nätet för att få strömmen tillbaka, vilket skedde etappvis. Vid klockan 19 på lördagen meddelade Trollhättan Energi på sin hemsida att felet var åtgärdat.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS