Trafikolycka ledde till slagsmål

På söndagskvällen fick polisen rycka ut till Lextorpsvägen i Trollhättan för att skilja en mängd personer åt som kommit i slagsmål efter en trafikolycka.

ANNONS
|

Vid klockan 20.30 på söndagskvällen inträffade en trafikolycka mellan två personbilar på Lextorpsvägen.

– Parterna kliver därefter ut för att prata, men det slutar med att de ringer sina familjer och det blir tumult på platsen, säger Stefan Lång, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Enligt polisen var det många personer, både män och kvinnor, som kom till platsen och började slåss med varandra och när polisen kom dit med tre bilar fick de skilja personerna åt.

Ingen person ska enligt polisen ha blivit skadad men enligt polisen har någon i sällskapet visat en kniv och därför har en anmälan om olaga hot upprättats. Utöver det har även en anmälan om vårdslöshet i trafik gjorts.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS