Trafikolycka påverkar trafiken

En trafikolycka har inträffat på E45, i närheten av korsningen mellan Gärdhemsvägen och Edsborgsvägen i Trollhättan.

ANNONS
|

Räddningstjänsten larmades till platsen vid 16.45 på onsdagen.

Enligt de första uppgifterna från SOS Alarm rörde det sig om två personbilar som var inblandade i en olycka. Även ambulans kallades till platsen. Enligt polisen skulle någon av personerna i bilarna ha suttit fast, men detta stämmer inte enligt räddningstjänsten.

– Det var en kökrock. Personen satt kvar i bilen men det var ingen som satt fast. Ambulansen kunde lämna platsen och vårt arbete är avslutat, säger Tony Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten.

Olyckan orsakade begränsad framkomlighet på platsen.

– Två körfält stängdes av i södergående riktning och ett i norrgående, säger Stefan Gustafsson, presstalesman vid polisen region väst.

ANNONS

Enligt polisen har ingen skadats allvarligt. En person har klagat på nacksmärtor men ville inte åka till sjukhus. En förare har delgetts misstanke om brott.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS