Trafikolycka vid Stallbackabron

Flera kökrockar vid Stallbackabron på E45 i Trollhättan orsakade trafikkaos på fredagseftermiddagen. Två personer har fått föras till sjukhus med ambulans. Vid 18-tiden började trafiken släppas på igen.

ANNONS
|

Larmet om den första olyckan kom vid 16.30 på fredagseftermiddagen.

Där rör det sig om tre bilar och någon form av kökrock på östra sidan av Stallbackabron, och fem personer ska vara inblandade.

– Vi larmades ut för att säkerställa eventuell losstagning, men jag tror inte det behövdes, säger Andreas Svenblad, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Två personer fick föras med ambulans till sjukhus, enligt polisen har de klagat på nacksmärtor.

– Vi har spärrat av vägen, säger Andreas Svenblad strax innan klockan 17.

Vid 18-tiden har både räddningstjänst och alla ambulanser lämnat platsen.

Även polis har varit på plats vid Stallbackabron.

ANNONS

– Det har skett en ny kökrock under tiden vi är på plats. Bron är avstängd i bägge körriktningar – det är oklart hur länge, men den informationen fick jag nu, sa Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson vid 17.30

Polisen i Trollhättan berättar att det till slut handlade om tre stycken krockar, en som delvis berodde på de tidigare. Till en början kommer det skrivas tre anmälningar om vårdslöshet i trafik.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS