Tre personer gripna för stöld från bil

En person larmade under natten polis efter att ha sett tre personer försöka stjäla delar från en bil vid Östra Margaretavägen i Trollhättan.

ANNONS
|

Det var vid midnatt som polisen larmades om den pågående bilstölden.

Händelsen ägde rum vid Östra Margaretavägen där tre personer befann sig runt en bil. Enligt polisen ska en av personerna hållit utkik medan de två andra personerna lyfte upp bilen för att lossa katalysatorn.

När en polispatrull anlände till platsen ertappas personerna på plats och samtliga greps.

– I och med den pågående förundersökning kan jag inte uttala mig mer i ärendet, säger Adam Schwitzgold, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

De tre personerna anhölls under söndagen men samtliga släpptes senare på fri fot.

– De är fortfarande misstänkta men skälen är inte så starka att de kunde hållas fortsatt anhållna, säger Stefan Lång, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS