gymnastiksal TT
gymnastiksal TT

Trollhättan Stad stänger ner idrottsanläggningar

Trollhättan stad stänger flertalet inomhusanläggningar för att minska smittspridning. Bland annat stänger nu Älvhögsborg.

ANNONS
|

Samtliga inomhus anläggningar stänger i Trollhättan efter de nya rekommendationerna från regeringen, det framgår i ett pressmeddelande från Trollhättan Stad.

Nedstängningen gäller från den 23 december till och med den 24 januari. Bland annat Granngården och Slättbergshallarna omfattas av nedstängningen. Även Älvhögsborg, som tidigare pekats ut som en möjlig smittkälla i smittspårningen, stänger.

Kommunen förtydligar dock att barns möjlighet till utomhusidrott fortsatt är viktig och att det kvarstår möjligheter för barn att delta i aktiviteter utomhus.

Inomhusanläggningar stänger för att minska smittspridning i enlighet med regeringens rekommendationer, men barns möjlighet till utomhusidrott är viktig därför kvarstår möjlighet för barn födda 05 eller senare att delta i ledarledda aktiviteter utomhus.

ANNONS

Även enskild träning i form av exempelvis löpning på Edsborg är fortsatt möjligt.

LÄS MER:Kommunerna inleder nedstängningen

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS