Ung man knivrånad

Tidigt på måndagskvällen knivrånades en man i 20-årsåldern på Pettersbergsvägen i södra delarna av Trollhättan av ett större antal personer. Gärningsmännen ska ha stulit mannens mobiltelefon, skor och väst.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan sju på måndagskvällen som mannen ska ha blivit rånad av ett flertal gärningsmän.

– Det kom två bilar och ut springer ett gäng unga människor. Dessa tilltvingar sig hans mobil, skor och en väst, säger Ola Kleinert, jourhavande förundersökningsledare.

Gärningsmännen ska ha hotat offret med en kniv och misshandlat honom med slag och sparkar såpass svårt att han fördes med ambulans till Näl.

– I nuläget har vi inga misstänkta, han var väldigt chockad så vi kommer behöva prata med honom senare. Men det ska handla om ett antal ungdomar och yngre personer.

ANNONS

Ännu ingen gripen

På tisdagsmorgonen hade polisen ännu ingen misstänkt i ärendet. Det är fortsatt oklart hur många personer som ska ha varit inblandade i händelsen, och polisen har ännu ingen information om mobiltelefonen, skorna eller västen som målsäganden blev bestulen på.

– Vi har ingen misstänkt och vi har inte så mycket uppgifter i ärendet alls utan det får bli förnyade förhör framförallt med den som råkade illa ut. Sedan får vi se vad det förhöret ger och om vi kan komma på någon annan väg att gå, men det är framförallt förhör som gäller, säger Gittan Petersson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Under tisdagsmorgonen fanns inga nya uppgifter om mannens skadeläge, men skadorna ska av patrullen på plats ha bedömts som lindriga.

– Men det är ju innan läkarna har sagt sitt, de kan ju göra någon annan bedömning såklart.

Polisen ska under tisdagen vidta utredningsåtgärder.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS