Ungdom rånad och misshandlad

På måndagskvällen blev en ungdom angripen vid Nohab-området i Trollhättan. Han rånades och misshandlades och fick föras till sjukhus.

ANNONS
|

Händelsen ska ha inträffat runt 18-tiden på måndagen. En ungdom ska då ha blivit rånad på sina värdesaker av flera gärningsmän.

– Det har skett någon gång från klockan 18 och framåt i Nohab-området, säger Gittan Carlsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

I samband med rånet blev ungdomen även misshandlad och han fick därför föras till sjukhus.

– Vi vet inte om han fortfarande är kvar på sjukhuset, säger Gittan Carlsson.

Brottsrubriceringen är i nuläget rån, men vad för värdesaker som togs är ännu oklart. Under tisdagsmorgonen berättar polisen att de har en hyfsat klar bild av vad som har hänt, men de jobbar vidare i ärendet och vill inte kommentera ytterligare detaljer.

ANNONS

Under tisdagsförmiddagen meddelar även NU-sjukvårdens presstjänst att de inte har någon information gällande skadeläget på personen.

Polisen är intresserade av vittnesuppgifter. Ring 114 14 om du sett eller hört något som har med händelsen att göra.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS