Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vardagshjälte ska överraskas i direktsändning

Missa inte TTELA:s livesänding från Drottningtorget i Trollhättan, när en ny vardagshjälte överraskas! Dessutom träffar vi Jenny Wester, lokalpolisområdeschef, och Miran Shwan, biträdande lokalpolisområdeschef, som berättar mer om Kronogårdsnätverket.

En god kollega kan vara värt allt. Det var så de kände kollegorna inom hemtjänsten som under våren nominerade Khalil till vardagshjälte. TTELA överraskade honom med blommor och utmärkelsen.

– Han är den mest omtänksamme jag känner, berättade kollegan.

När TTELA på måndagen kommer att finnas på plats på Drottningtorget i Trollhättan är det för att uppmärksamma vår satsning på vardagshjältar som utses varje månad.

TTELA:s jury utser en vardagshjälte varje månad. När vi sänder live i samband med vårt event på Drottningtorget är det för att uppmärksamma vår satsning och utse en ny hjälte.
TTELA:s jury utser en vardagshjälte varje månad. När vi sänder live i samband med vårt event på Drottningtorget är det för att uppmärksamma vår satsning och utse en ny hjälte.

– Jag kan avslöja att nästa lokala vardagshjälte kan bli rejält överraskad, säger Lovisa Meijer hemlighetsfullt. Hon är reporter på TTELA och kommer att sända live från torget.

Polischefen på plats

I sändningen kommer vi även att uppmärksamma aktuella publiceringar som senaste podden och dokumentären - Kronogårdsnätverket.

Jenny Wester som är lokalpolisområdeschef och Miran Shwan, biträdande lokalpolisområdeschef, kommer att finnas på plats och bland annat berätta om hur de jobbar med trygghetsåtgärder och för att stoppa nyrekrytering till kriminella nätverk.

Kom och få en kaffe

Mellan 11.00 - 13.00 finns vi på plats på torget i Trollhättan för att träffa dig och bjuda på kaffe och fika från Vagnen tillsammans med Flickornas Magasin.

Livesändningen startar kl 12:00 och finns att titta på på ttela.se.

På tisdagen kommer ett liknande event att vara i Vänersborg.

Här syns klippen med de två första vardagshjältarna:

Och så här såg det ut när vi överraskade en vardagshjälte i direktsändning i Vänersborg: