Vattnet avstängt efter läcka vid brandstation

En vattenläcka har drabbat delar av Sjuntorp och Upphärad. Vattenläckan är nu lokaliserad och arbetet med att få den lagad är igång.

ANNONS
LocationSjuntorp||

Vattnet kommer vara avstängt runt västra delarna av Sjuntorp under fredagen och de som är berörda av att inte ha vatten kan hämta ur vattenkärra vid Stenliden 4 (Minnet), skriver Trollhättan Energi på sin hemsida.

Vattenläckan uppstod vid brandstationen i Sjuntorp men det är i nuläget oklart vad det var som orsakade läckan och därmed hotade vattenförsörjningen i området.

Lars Sandblom, avdelningschef för Dricksvatten och Laboratorium på Trollhättan Energi, säger till TTELA att han inte att veta exakt hur många som drabbats men att vandrarhemmet är en av fastigheterna som berörs.

Under fredagskvällen väntas reparationsarbetet vara klart.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS