Älgen tog sig helt objuden in i trädgården.
Älgen tog sig helt objuden in i trädgården. Bild: Läsarbild

Wilmer fick främmande besök

Det var en till synes vanlig eftermiddag, men för Wilmer skulle något väldigt ovanligt hända. Han fick nämligen minst sagt oväntat besök i trädgården.

ANNONS
|

Under sommaren uppehåller man sig gärna i trädgården, men en mulen måndagseftermiddag är kanske inte det bästa tillfället att njuta av vädret. Detta höll dock inte den älg som klev in i familjen Kleibrants trädgård med om.

– Den gick in på tomten, såg sig omkring och åt några löv. Sedan lade den sig ner på gräsmattan, säger Wilmer Kleibrant.

Det rör sig om en fjolårskalv som tagit sig in i trädgården i Egnahem. När Wilmer ringer till TTELA vid 18-tiden har älgen legat i trädgården i drygt en halvtimme.

Att få besök av vilda djur i trädgården hör inte till vanligheterna hos familjen Kleibrant. Wilmer kan inte minnas att det hänt tidigare.

ANNONS

– Inte vad jag vet, säger han.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS