Årets unga nyföretagare 2022 startade i Vänersborg

Marah Esmaeil kom till Sverige 2015 och i Vänersborg var hon med på Snabbspåret som tolk, hos dåvarande Bergers glasjour. Där fick hon inspiration att själv starta ett företag och nyligen utsågs hon till Årets unga nyföretagare 2022 i Sverige.
– Jag fick idén om att starta ett familjeföretag när jag träffade Ulrica Sundén Berger under utbildningen, säger Marah Esmaeil.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.