Bilist sladdade in i mitträcket

Det har börjat snöa över Trollhättan och det är halt väglag. En bil sladdade in i mitträcket under natten men ingen person ska ha kommit till skada.

ANNONS
|

Det var vid 01-tiden som SOS larmades om en singelolycka på E45 mellan Trollhättan och Vänersborg. Det var en personbil som hade sladdat in i mitträcket och sedan kört av vägen.

– Det är halt på vägen och har börjat snöa. Vi har spärrat av ett körfält men trafiken flyter sakta förbi, säger Tero Paakki, vakthavande befäl vid räddningstjänsten.

Även polisen var på plats vid nattens olycka och har upprättat en anmälan om smitning.

– De verkar ha behövt väja för en bil, det är därför de har kört in i mitträcket. Så det är bilisten de väjt för som har smitit, säger polisens presstalesperson Caroline Karlsson.

ANNONS

Ingen person ska ha kommit till skada.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS