Efter nya avslöjande om Hellman: ”Inte helt okänt”

Den tidigare riksdagsmannen och kommunalrådet i Lilla Edet, Jörgen Hellman (S) var skriven hos sina föräldrar tills han var 43 år. Sedan skaffade han en liten hyreslägenhet på Kalvhagen, som han enligt en granne nästan aldrig besökte. I somras avslöjade SVT:s Uppdrag Granskning att Hellman senare var skriven i en bostad i Brålanda som saknade toalett och fungerande avlopp – efter detta lämnade han sin riksdagsplats.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.