Eidar säljer hundratals bostäder – bygger 200 nya lägenheter i Vårvik

Det kommunala bostadsbolaget Eidar har nu beslutat att sälja cirka 250 lägenheter i centrala Trollhättan. Affären landar på över 240 miljoner kronor, något som bland annat ska leda till byggstart av nya bostäder i Vårvik.
– Vi känner oss inte oroliga över att hyresgästerna ska komma i kläm, utan vår ambition är en sömlös övergång och att i princip endast namnet på skylten ska bytas ut, säger Jennie Bergius Eriksson (M).

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.