Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Erik Zienau

Grovt brott på Karlstorp – park avspärrades för polisutredning

Under söndagen spärrade polisen av en park på Karlstorp i Trollhättan. Enligt polisen så rör det sig om ett grovt brott som har skett under lördagskvällen, men man vill inte kommentera saken närmare än så.

ANNONS
|

Det var i den så kallade Blåbärsparken vid Skillnadsgatan på Karlstorp som polisen spärrade av ett område på söndagseftermiddagen mellan klockan 14 och 16.30.

– Jag kan bekräfta att vi har varit på platsen och utrett ett grovt brott som har skett, men det är allt vi kan säga just nu, säger Andreas Odén, vakthavande befäl hos polisen på söndagen.

Vad det handlar om för brott är polisen väldigt förtegen om, då utredningen pågår.

Är det i helgen som brottet har skett?

– Ja, det stämmer. Det har skett i helgen, säger Andreas Odén.

Sökt med hundar

Senare på söndagen berättade polisen att brottet inträffat på lördagskvällen och även vad man har gjort på platsen.

ANNONS

– Vi har sökt igenom området med hundar och har även haft tekniker på plats, säger Carl Anton Lindblom, jourhavande förundersökningsledare hos polisen.

På måndagsmorgonen berättar polisen att den tekniska undersökningen är färdig.

– Vi kan inte gå ut med mer information i dagsläget. Vi har en del förhör att göra innan vi kan gå ut med mer, säger Rickard Lejon, polisens jourhavande förundersökningsledare.

Ingen skäligen misstänkt ännu

Polisen ville inte heller på måndagseftermiddagen gå ut med mer information om vad det handlar om för brott.

Finns det någon eller några misstänkta gärningsmän?

– Det finns ingen skäligen misstänkt just nu, men utredningen pågår säger Morgan Svensson, förundersökningssamordnare för polisen i Östra Fyrbodal.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS