Karin Persson om chocken när hon blev av med jobbet

Beskedet kom oväntat och som en total överraskning, berättar sparkade förvaltningschefen Karin Persson. Nu, veckor efter beskedet, har hon fortfarande inte fått svar på varför stadsdirektör Said Niklund tappat förtroendet för henne.
– Jag har inte fått till mig att jag gjort något fel eller misslyckats i mitt uppdrag, säger Karin Persson när TTELA möter henne i centrala Göteborg.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.