Klart: Här är artisterna som spelar på Fallens dagar

I mitten av juli gör Fallens dagar efterlängtad comeback efter pandemin – och nu är årets artister presenterade.

ANNONS
|

”Efter ett par år av festivaltorka är det nu skönt att äntligen få släppa artistprogrammet till Fallens dagar 2022. Vi är väldigt nöjda med vårt program och har satsat på ett utbud med stor bredd som kommer tilltala folk i alla åldrar”, säger Elias Leijon, arrangemangsansvarig i Trollhättans Stad i ett pressmeddelande.

Under fredagen den 15 juli får vi se Newkid i Folkets park, som med sina 170 miljoner streams är hetare än någonsin. Samma kväll får vi även se grammis- och P3-guldnominerade Myra Granberg för en spelning i parken.

LÄS MER:Fyra fina fallfester från förr

Den 16 juli får publiken njuta av inte minst Linnea Henriksson, som gjorde en hyllad spelning 2019. Den här gången kommer hon till Trollhättan med fullt band. På lördagen kommer folkkäre Sofia Karlsson för en spelning i cirkustältet på Hojumstunet. Det bjuds även på en show av Youtube-succén Arne Alligator & Djungeltrumman.

ANNONS

LÄS MER:Fallens dagskonserter hålls i nya stadsparken

Söndagen den 17 juli avslutar N3 Symfoniorkester festivalen under ledning av Ulf Wadenbrandt – enligt tradition. I år spelar de tillsammans med ständigt aktuella Eric Saade. Samma dag kommer kultförklarade Franska trion och stjärnskottet Ludwig Hart till cirkustältet.

Samtliga uppträdanden är kostnadsfria. Utöver konserter bjuder Fallens dagar på aktiviteter likt fallpåsläpp, barnteater och knallemarknad.

Mer information om artisterna finns på Trollhättans stads hemsida.

LÄS MER:Fallens dagar på Lipz – finns du på bild?

ANNONS