Kvinna hittad död i Sjuntorp – polisen utreder mord

Under söndagen påträffades en död kvinna i Sjuntorp. Det var i samband med att en helikopter besiktade elledningar som man hittade kroppen i terrängen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeSjuntorp|

Det var under söndagen vid 14-tiden som en kvinna i 50-årsåldern påträffades död i terrängen i Sjuntorp utanför Trollhättan. Det var när en helikopter besiktade elledningar i området som kroppen påträffades.

– Jag kan egentligen inte berätta så mycket mer än det har anträffats en död kvinna utomhus, sa Gittan Carlsson, jourhavande förundersökningsledare på polisen i östra Fyrbodal, på söndagskvällen.

Enligt polisen har det inletts en förundersökning.

– I nuläget finns det inget som tyder på att ett brott har begåtts, men för att undersöka vad som hänt rubriceras händelsen som mord alternativt dråp, sa Gittan Carlsson.

På måndagsmorgonen berättar Gittan Carlsson att tekniker varit på platsen där kvinnan påträffades.

ANNONS

– Tills att obduktionen är gjord, som är en viktig del i utredningen, så är rubriceringen misstänkt mord alternativt dråp. Men inget tyder på att något brott är begånget, säger hon.

Anhörig till kvinnan är underrättad.

På tisdagen hade polisen inget nytt att rapportera i ärendet.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS