”Lite fylleri men inte många brott”

Polisen i Trollhättan rapporterar att Fallens dagar-helgen har förflutit utan några större incidenter.
– Lite fylleri men inte så många brott anmälda, säger Martin Johansson, stationsbefäl på polisen i Trollhättan.

ANNONS

Under fredagsdygnet fick polisen i Trollhättan omhänderta 17 personer som fick följa med till stationen för tillnyktring.

Samma siffra, 17 stycken, blev det även under lördagskvällen och -natten. Några större incidenter som misshandel eller andra brott av allvarligare art har man inte behövt hantera, alltså inget som sticker ut.

– Det har varit ett ständigt inflöde av fylleri, men det har varit helt okej för att vara Fallens dagar, säger stationsbefälet i Trollhättan.

LÄS MER:Slog två andra – försvann i bil

LÄS MER:Män var på tågspåret – bar narkotika

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS