Man öppnade sin dörr – skars i armen

På lördagsmorgonen larmades polisen till en adress i Trollhättan där en man blivit knivskuren i armen.

ANNONS

Mannen ringde själv polisen efter att ha blivit knivskuren i armen av en okänd man hemma i sin egen bostad i Egnahem i Trollhättan.

– Enligt mannen själv ska det ha knackat på dörren, och när han öppnade blev han knivskuren i armen av en okänd man. Då stängde han dörren direkt utan att se vem det var, säger polisens jourhavande förundersökningsledare Elisabeth Melander.

Mannen behövde vård för sina skador och tog sig till Näl för egen maskin för att sy.

Vem gärningsmannen är är ännu oklart för polisen som utreder brottet genom förhör i området. Det hela rubriceras som grov misshandel då ett tillhygge användes.

ANNONS

Vid 21.30 på kvällen har man fortsatt ingen misstänkt i ärendet.

– Vi har jobbat vidare under dagen med förhör, säger, säger polisens jourhavande förundersökningsledare Adam Schwitzgold.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS