Marina söker vittne till smitningsolycka

I tisdags blev Marina Pettersson påkörd av en kvinna som smet från platsen. Nu söker hon vittnen till händelsen.

ANNONS

I tisdags vid femtiden var Marina Pettersson och hennes man på Mio i Båberg för att handla möbler. De åker därifrån i olika bilar och hennes man kommer i väg först. När Marina kommer ut till korsningen blir hon påkörd av en annan bil.

– Vi skulle mot Uddevalla och jag är väldigt noga med att hålla mig på min kant, för jag blir så irriterad när inte andra gör det. Då kommer det en dam och kör in i sidan på bilen. Hon stirrar rakt fram, jag kunde inte göra något och hon fortsätter att köra och repar upp sidan av bilen, berättar Marina.

ANNONS

Hon skadades inte i olyckan, men det blev fula repor på dörren och några rejäla bucklor på hjulhuset.

Marina berättar att kvinnan kör en liten blå bil. Direkt efter olyckan svänger kvinnan in mot kanten. Då stannar Marina och hoppar ur sin bil, men då kör kvinnan i den blåa bilen i väg.

– Hon körde bara vidare och gav sig inte till känna, berättar Marina uppgivet.

För att få ut pengar på försäkringen söker Marina nu vittnen till händelsen.

– Jag ringde polisen direkt efter att det hade hänt och de sa att det måste finnas någon som har sett det. Min man åkte i väg så han såg ingenting, men det var många andra bilar här runtomkring och det kom en efter henne.

Polisen bekräftar att olyckan är anmäld, men att man lagt ner utredningen.

– I dagsläget har vi ingenting att gå på. Men kommer det in vittnesuppgifter kan vi öppna ärendet igen, säger Charlotte Cronoholm hos polisen i Trollhättan.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS