Moderaternas Peter Eriksson: "Så här jävla illa är det i Trollhättan"

Moderaternas Peter Eriksson har hörts tydligt i debatten på sista tiden. I rollen som Trollhättans oppositionsråd sticker han ut hakan och drar sig inte för att säga vad han tycker. Han menar att det behövs, han har fått nog. M-ledaren menar att situationen i Trollhättan är bedrövlig, både vad gäller ekonomi och utanförskap och han vill sätta hårdare krav på föräldrar: "Det är deras förbannade ansvar". TTELA har mött Trollhättans oppositionsråd – moderaten Peter Eriksson.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.