Nu ska paret som hanterade livsfarlig drog upp i rätten

Under onsdagen inleds rättegången som handlar om den livsfarliga, nya drog som påträffades i april i år hemma hos ett par i Trollhättan. En stor del av preparatet, metonitazen, låg fullt synligt och nåbart på vardagsrummets golv för parets barn. Och på bankkontot skedde stora transaktioner i 10 000-kronorsklassen under senaste året. Men att det skulle röra sig om att paret sysslade med omfattande försäljning är inget de velat erkänna.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.