Politikerna om hälsoschemanas framtid

Kritiken mot de så kallade hälsoschemana inom äldreomsorgen är stor i Trollhättan, både bland personal och politiker. Ett omtag ska göras men det råder delade meningar om vad det borde leda till för ändringar.
– Den enda lösningen är att vi ska få ett maktskifte så att vi kan ta bort de här centrala schemana, sa Annicka Johansson (M) under senaste kommunfullmäktigemötet.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.