Rektorernas starka stöd för sparkade Karin Persson

Beskedet att skolchefen Karin Persson tvingades bort slog ner som en blixt från klar himmel inom Trollhättans stad. Nu ger 22 rektorer och fyra verksamhetschefer en samlad bild av sin tidigare chef.
– Som förvaltning står vi enade bakom Karin Persson. Den enda förklaring som vi fått är det som sagts i tidningen. Det är en jättemärkligt känsla och detta beslutet kommer påverka oss under lång tid, säger verksamhetschefen Camilla Voldberg.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.