Rösta fram årets kvinnliga företagare

Juryn har tagit fram fem kandidater i olika branscher till att bli årets kvinnliga företagare i Trollhättan. 8 mars på Internationella kvinnodagen kommer vinnaren att presenteras. Nu kan du rösta på vem som ni vill ska bli årets kvinnliga företagare i Trollhättan.

ANNONS

Det kom in ett 30-tal nomineringar på kvinnliga företagare och juryn har valt ut fem stycken.

– När vi valde kandidater utgick vi främst från tre kriterier och också efter motiveringar, säger Maria Hesselroth, en av jurymedlemmarna från TTELA.

"Svårt val”

13 stycken blev utvalda och juryn gick igenom nomineringarna utefter vilken bransch som kandidaterna verkade i för att få en spridning. Det kollades också upp hur det går för bolaget. Det är också en viktig del för att bli utvald.

– Det var ett svårt val, några kandidater var klockrena medan några var lite svårare. Då fick vi gå in mer ingående och diskutera fram ett beslut. Men alla var eniga tillslut, säger Maria Hesselroth.

ANNONS

LÄS MER:Var med och utse årets kvinnliga företagare

Evenemanget kommer att hållas den 8 mars i gamla Åhlénslokalen i Odengallerian och pågå mellan klockan 15 och 19. Bland annat kommer uppträdande och föredrag att hållas på den scen man kommer att sätta upp. Det kommer också att finnas en tipsrunda, lotteri samt hållas workshops.

Vinnaren presenteras

Priset som TTELA är med och delar ut kommer att delas ut klockan 18.30 i Åhléns gamla lokaler den åttonde mars. Kriterierna för priset är följande:

• Hon ska vara en god och inspirerande förebild för andra företagare och vara verksam i Trollhättan.

• Hon ska ha gjort skillnad inom det område/bransch hon verkar.

• Hon har genomfört handlingskraftiga, konkreta och nytänkande åtgärder i sin verksamhet.

Omröstningen pågår fram till söndagen klockan 23.59.

LÄS MER:Amani, 23, har redan gett många en chans att jobba

LÄS MER:"Vi kämpade med språket till en början men vi klarade det”

LÄS MER:”Jag vågar fullfölja mina drömmar”

LÄS MER:Josefines hunddagis gagnar både hundar och människor

LÄS MER:Sevim Gurdal driver inredningsbutiken som har det mesta

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS