Saabentusiasterna om Nevs tuffa resa – och andan som lever kvar

Nevs storvarsel är ett dystert besked för bilstaden Trollhättan. Men tidigare Saabanställda är inte övertygade om att det är slutet för bilindustrin i staden.
– Vi har lärt oss att hantera motgångar i Trollhättan. Det har alltid funnits en Saabanda och jag tror att den har smittat av sig och blivit en Trollhätteanda. Vi ger sällan upp, säger tidigare kommunalrådet Paul Åkerlund (S), som själv jobbat på Saab.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.