Sju husbilar på camping hade inbrott

Natten till måndag hade sju husbilsägare på en camping påhälsning av tjuvar – när de låg och sov.

ANNONS

Det var på Hjulkvarnelunds camping i centrala Trollhättan som sju husbilsägare blev utsatta för inbrott, natten till måndag.

– De har tagit sig in genom dörrarna och tagit saker som låg innanför när familjerna låg och sov, säger Johan Raske, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Det är bland annat kontanter, kläder, en kniv, solglasögon, kontokort och en mobiltelefon som blivit stulna.

– Ett vittne har gjort vissa iakttagelser, men vi har inga spår efter någon gärningsman i nuläget och det finns ingen misstänkt för brotten.

Det är andra gången på kort tid som husbilsägare på Hjulkvarnelunds camping fått påhälsning av tjuvar.

ANNONS

Polisen vill gärna få in tips ifall någon har gjort några iakttagelser. Ring i så fall polisen på telefonnummer 114 14.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS