Slog två andra – försvann i bil

Vid 22-tiden på fredagskvällen inträffade en misshandel i centrala Trollhättan på en krog. Tre män ska ha hamnat i bråk och en av dem slog de andra med något tillhygge och försvann sedan i en bil.

ANNONS

– Det var inga allvarliga skador, men en av dem fick uppsöka Näl för kontroll. Mannen ska ha använt någon form av tillhygge vid misshandeln, säger jourhavande förundersökningsledare hos polisen Fyrbodal, Fredrik Larsson.

Den misshandlande mannen, som är i 50-årsåldern, ska sedan ha hoppat in i en bil och försvunnit från platsen.

– Men med hjälp av signalementsuppgifter och registreringsnummer på bilen fann vi honom lite senare vid en fordonskontroll. Han fick följa med för förhör och förnekade då brott. Enligt honom var det han som blev angripen och tog till nödvärn.

Mannen anhölls misstänkt för grov misshandel och släpptes efter förhör under lördagen.

ANNONS

I övrigt har det varit en del fylla under den första Fallens dagar-natten och några misshandelsfall i samband med detta, men inget allvarligt.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS