Två hästar dog i trafikolycka

Sent på torsdagskvällen inträffade en trafikolycka i Gärdhem. Två hästar hade smitit och blev påkörda av en personbil. Föraren fördes till sjukhus.

ANNONS

Det var vid 23-tiden på torsdagskvällen som larmet om en trafikolycka, cirka 100 meter före korsningen i Gärdhem, kom till SOS Alarm.

– Två hästar hade smitit ut på vägen och blev påkörda av en personbil. Det var ett sto och ett föl. Stoet dog direkt och fölet fick senare avlivas av veterinär på grund av sina skador, säger Stefan Lång, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Enligt polisen blev bilen rejält tilltygad och föraren fick föras till Näl med ambulans.

– Jag vet inte hur skadad mannen blev, men han var vaken och talbar på platsen, säger Stefan Lång.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS