Unika framträdanden på TTELA Sommarfestival

I dag lördag är det dags. Från klockan 18 i kväll kan du se Peter Lemarc och de andra artisterna i andra delen av vår videofestival på ttela.se.

ANNONS

Som vi har berättat tidigare blev gensvaret stort när vi bad ett gäng artister om hjälp för att fixa till en videofestival i stället för Fallens dagar 2020.

Det betyder att alla TTELA-prenumeranter under fredag och lördag (eller senare om du inte har möjlighet just då eller om du kanske vill se om det) får ta del av unika framträdanden.

Bredden på artisterna är stor, såväl åldersmässigt som genremässigt, och förutom all musik bjuds det också på humor av Galenskaparbröderna Claes och Anders Eriksson.

Pensionerad popstjärna

De som medverkar är William Segerdahl, Ida Wadenbrandt, David Urwitz, Carolina Wallin Pérez, Paul "Paljett" Sahlin, ovan nämnda bröderna Eriksson samt Kung Kaktus, som gör sina patenterade Cornelis-tolkningar.

ANNONS

Dessutom får vi se Trollhättans store popson Peter LeMarc, som nuförtiden kallar sig pensionerad popstjärna, i två unika duetter med den mångsidige Trollhätteartisten Johan Frendberg.

Nej, det blir inget Fallens dagar i år, så låt oss göra det bästa vi kan av situationen och fixa festivalfesten själva i väntan på "the real thing".

Festival online

På söndag, när stadsfestivalen skulle ha avslutats, blir det livestreamad konsert med N3 Symfoniorkester och Timo Räisänen. Konserten startar klockan 18 och även den kan du se på ttela.se.

I kväll börjar sommarfestivalen på ttela.se. I stället för Fallens dagar blir det festival online.

David Urwitz, William Segerdahl, Paul "Paljett" Sahlin, Peter LeMarc, Carolina Wallin Pérez och Kung Kaktus är några av de medverkande artisterna i TTELA Sommarfestival.

LÄS MER:Timo tänker bara njuta i Trollhättan

ANNONS