Väg 44 avstängd efter olycka

Under natten mot onsdagen inträffade en olycka med en lastbil på väg 44 mellan Trollhättan och Lidköping. Vägen var helt avstängd förbi olycksplatsen fram till 10-tiden på onsdagen.

ANNONS

Det var vid 01.30-tiden som SOS Alarm larmades om olyckan i höjd med Grästorp.

– Det är ett lastbilssläp som har kommit ner i diket, säger Agneta Gustafsson, teamledare på SOS Alarm.

Enligt Trafikverket skulle trafiken påverkas fram till klockan 14 i eftermiddag.

– Det är ett tungt fordon och omlastning pågår nu. Prognosen säger att vägen ska öppna klockan 14, men det är lite osäkert. Det kan även ta längre tid, säger Katarina Wolffram, presskommunikatör på Trafikverket vid 08-tiden på morgonen.

Det skulle dock visa sig att trafiken skulle släppas på betydligt tidigare än så. Vid 10-tiden på onsdagen meddelade Trafikverket att vägen åter var öppen för trafik.

ANNONS

Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS