Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

äntligen student

Ellen, Birger och Tilda tar studenten i år – under vad som är allt annat än ett normalt studentår. Följ deras resa på TTELA.
×

”Först nu man känner att det är på riktigt”

Möt Ellen! Hon är en av TTELA:s tre studentvloggare som ni kommer kunna följa under de kommande månaderna. Ellen Carlsson är 18 år gammal, bosatt i Vänersborg och studerar sista året på teknikprogrammet på Birger Sjöberggymnasiet. I sin första vlogg berättar hon om den stora spänningen inför studentdagen, visar upp både sin vita klänning, studentmössan, och balklänningen! Men frågan är om det ens kommer bli någon bal tillslut?

 

"Bästa med distans är att man kan fulsjunga"

Här är Birger! Birger Arvidsson är 18 (snart 19…) år gammal, bosatt i Mellerud och studerar sista terminen på det naturvetenskapliga programmet på Fridagymnasiet i Vänersborg. I sin första vlogg delar Birger med sig av sin dagliga rutin för distansstudierna, gulliga störningsmoment, det bästa pluggsällskapet och bjuder dessutom mycket generöst med sig av underbar fulsång. Även Birger kommer ni kunna följa under de kommande månaderna.

 

”Har inte varit ute ens en liten sväng idag”

Lär känna Tilda! Tilda Zakrisson är 18 år gammal, bor i Trollhättan och studerar sista året på ekonomi- och juridikprogrammet på Folkuniversitetet i Trollhättan. I sin första vlogg visar hon upp hur en vanlig dag hemma ser ut, berättar om dagens (något åsidosatta) plugg, och pratar om för- och nackdelarna med att ha distansstudier (där vädret spelar en ganska stor roll…). Tilda är den tredje studentvloggaren som ni kommer följa under våren.

 

”Känns inte som det kommer bli nån student”

PREMIÄR! Möt TTELA:s tre studentvloggare. De tre studenterna har spenderat nästan halva deras gymnasietid på distans och tar examen under mycket ovanliga omständigheter. Fram tills det att alla kurser är avklarade och den vita studentmössan sitter på huvudet kommer vi få följa Ellen, Birger och Tilda här på TTELA. Generöst bjuder de in oss i deras innersta tankar och funderingar kring en unik gymnasietid som inte liknar någon annan.

 

AV: LOVISA MEIJER