Två grovt misshandlade med spade i Åmål

En tonårspojke och en vuxen man har blivit grovt misshandlade av en eller flera okända gärningspersoner i Åmål i samband med ett studentfirande. Båda offren ska ha blivit slagna i huvudet med en spade och fått allvarliga skador.

ANNONS
|

Överfallet ska ha skett på Vänersborgsvägen i Åmål. Enligt polisens presstalesperson, Peter Adlersson, ska händelsen ha föranletts av att två grupper hamnat i någon form av dispyt med varandra.

– Det är ett bråk som startat mellan olika familjer i samband med ett studentfirande, säger Peter Aldersson.

Dispyten resulterade i att en pojke i 15-årsåldern och en man i 60-årsåldern slogs med en spade.

– De har blivit slagna i huvudet med spaden och fått ganska allvarliga huvudskador vad det verkar, säger Peter Adlersson.

Den äldre mannen ska ha drabbats värst enligt polisen, och har förts till sjukhus med ambulans. Pojken kommer även han föras till sjukhus, men det är oklart om så skett än.

ANNONS

Det är oklart hur många personer som deltog i själva överfallet, men ett antal ska därefter ha lämnat platsen i två bilar.

Senare under eftermiddagen hittade polisen en bil och kunde gripa en person i 45-årsåldern. Han är misstänkt för grov misshandel. Polisen utesluter inte att det kan komma att ske fler gripanden.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS