Övergiven bil började brinna

Räddningstjänsten larmades sent under lördagskvällen till en personbilsbrand i området kring Trestad center. Enligt räddningstjänsten var bilen övergiven.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan 01.00 som räddningstjänsten larmades om en brinnande bil i närheten av Trestad center. När brandmännen kom på plats var bilen i full brand men ingen person gick att hitta vid platsen.

– Det vekar som att bilen har stått vid vägkanten under några dagar, säger Simon Willner, inre befäl på räddningstjänsten.

Den övergivna bilen gick inte att rädda utan blev helt utbränd.

Vad som startade branden är ännu okänt. Enligt polis har bilen tidigare varit inblandad i en trafikolycka och därefter blivit uppmärkt och lämnad på platsen.

– Händelsen är rubricerad som skadegörelse genom brand. Vi har misstankar om att branden är anlagd men det finns ingen misstänkt, säger Tobias Land, jourhavande förundersökningsledare i Östra Fyrbodal.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS