Bil i diket – en person till sjukhus

En bil hamnade i diket vid Preem i Vargön efter en krock. En person har förts till sjukhus med ”obetydliga skador".

ANNONS
|

Larmet kom strax innan 13.30 och en personbil hade då hamnat i diket efter en sidokollision med en annan personbil. Det hela skedde precis utanför Preem i Vargön på väg 2005.

– Det är två bilar och tre personer inblandade utifrån vad fått till oss än så länge, säger Mona Hedman, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

– Men det är ingen som sitter fastklämd.

Ambulans och räddningstjänst larmades till platsen och en person fördes till sjukhus med ambulans. NU-sjukvårdens presstjänst uppger om skadeläget: "Obetydliga skador".

Även polis larmades till platsen. Det rådde initialt stor påverkan på trafiken, men vid 15-tiden skulle trafiken flyta på.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS