Efter tekniska problemen: Nu är kommunens hemsida igång igen

Under torsdagsförmiddagen drabbades Vänersborgs kommun av IT-störningar. Det går inte att komma in på deras hemsida.

ANNONS
|

Störningarna började någon gång under torsdagsmorgonen. Kommunhuset meddelade att de saknade internet i lokalerna. Vad störningarna kan bero på är fortfarande oklart.

– Jag har inte så mycket information mer än att det nu även är fler lokaler som är påverkade av störningarna, säger Victoria Hallqvist, kommunikatör på Vänersborgs kommun.

Det finns ingen prognos på hur länge kommunen kommer påverkas av de tekniska problemen. En felsökning pågår och kommunen arbetar på att lösa problemet så snabbt som möjligt.

– Vår hemsida går inte att besöka, men vi publicerar information på Facebook. Det går även att nå oss på telefon eller besöka kommunhuset, säger Victoria Hallqvist.

ANNONS

Vid klockan 14.30 finns det fortfarande ingen prognos för när problemet kan vara åtgärdat.

Klockan 15.30 fungerar Vänersborgs kommuns hemsida igen.

Texten uppdateras

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS