Gardiner brann i lägenhet

Räddningstjänsten larmades till en mindre brand i ett flerfamiljshus i centrala Vänersborg natten mot söndagen. Ett levande ljus hade gjort att gardinerna fattat eld.

ANNONS
|

Larmet kom vid strax innan klockan 01 natten mot söndagen. Räddningstjänsten ryckte då ut till ett flerfamiljshus i centrala Vänersborg. Ett levande ljus hade där gjort att det börjat brinna i gardinerna.

– Det var gardinerna som brann, men det var nästan helt släckt när vi kom fram, säger Tony Karlsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Räddningstjänsten behövde aldrig släcka branden och omfattningen av denna var liten. Ingen person ska ha kommit till skada.

Det blev dock en del rök i lägenheten, som räddningstjänsten vädrade ut.

Även polisen kom till platsen och man har upprättat en anmälan om brand utan misstanke om brott.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS