Mannen blev våldsam och försökte ta sig från platsen, men personalen lyckades hålla fast honom tills polisen kom till platsen.
Mannen blev våldsam och försökte ta sig från platsen, men personalen lyckades hålla fast honom tills polisen kom till platsen. Bild: Filip Landqvist

Hemköp utsattes för rån – mannen var våldsam

Strax innan 16-tiden stal en man i 30-årsåldern varor från Hemköp på Torpa i Vänersborg. Mannen var våldsam och polis tillkallades till platsen.

ANNONS
|

Det var personalen i matbutiken som upptäckte att mannen i 30-årsåldern plockat på sig varor och sedan gått ut från butiken utan att betala.

Personalen gick efter mannen ut från butiken och höll fast honom. Mannen blev våldsam och försökte ta sig från platsen, men personalen lyckades hålla fast honom tills polisen kom till platsen.

– Mannen greps och är nu anhållen. Han är känd av polisen tidigare och har varit inblandad i flera våldsrelaterade brott, säger polisens talesperson på torsdagsmorgonen.

Då han varit våldsam så rubriceras inte brottet som stöld utan rån enligt motvärnsfallet.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS