Kvinna voltade av vägen utanför Brålanda

Sent på lördagskvällen kom larmet om att en personbil voltat av vägen norr om Brålanda. Föraren fick hjälpas ur bilen och fördes därefter till sjukhus.

ANNONS
|

Strax innan 22 på lördagskvällen kom larmet till SOS Alarm. En personbil hade av en eller annan anledning då förlorat kontrollen på Rostockvägen norr om Brålanda och voltat av vägen.

– En bil hade kört av vägen och låg på taket när vi kom dit. Varför den kört av vägen vet vi inte, säger Tony Karlsson, inre befäl på Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Kvinnan som körde bilen hade därefter ringt sin make, som i sin tur ringde SOS. Räddningstjänst fick hjälpa kvinnan ur bilen och hon fördes enligt SOS Alarms händelseinformation därefter till sjukhus för kontroll.

Ingen polisanmälan har upprättats efter olyckan.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS