Larm om frontalkrock

Räddningstjänsten och ambulans larmades till Båberg utanför Vänersborg efter att två personbilar kolliderat.

ANNONS
|

Runt klockan 11.15 inkom ett larm om en trafikolycka utanför Vänersborg. Olyckan skedde vid korsningen Båberg och det var två personbilar som var involverade.

Räddningstjänsten och två ambulanser var på platsen.

– Det rör sig om två personbilar som har kolliderat. Alla är ute ur bilarna, men skadeläget är oklart, sa Mattias Jonasson, vakthavande befäl på Räddningstjänsten, strax efter händelsen.

Vid 12.30 säger Mattias Jonasson att räddningstjänsten har lämnat.

– Jag misstänker att den ena bilen gjort en vänstersväng. Inga personer blev skadade. Det var fyra personer i den ena bilen och jag tror det var två personer i den andra, säger han.

ANNONS

Olyckan hade stor trafikpåverkan.

Polisen utreder händelsen som vårdslöshet i trafiken. Enligt jourhavande förundersökningsledaren hos polisen antar man att en av bilarna brustit i väjningsplikten.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS